Video/ Poliţiştii timişoreni au descoperit aproape 10 kilograme de canabis

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție, în localitatea Coșteiu, județul Timiș, la o persoană, de 34 de ani, bănuită de înființarea unei culturi de droguri de risc, respectiv canabis.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5,7 kilograme cu inflorescențe de canabis, uscate, porționate și depozitate în recipiente din sticlă sau cutii, fiind pregătite pentru comercializare, 8 plante de canabis, totalizând 10 kilograme de masă verde de canabis și mai multe tulpini de plante culese anterior.

O persoană a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 34 de ani, pentru trafic de droguri de risc, ulterior magistrații dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati