VIDEO/ Premierul Ciolacu, alături de tinerii pe care furtuna i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai

CORESPONDENȚĂ specială din Emiratele Arabe Unite. Premierul Ciolacu a discutat vineri cu elevii care călătoresc cu aeronava oficială a delegației României care se întoarce din vizita oficială în Dubai și Emiratele Arabe Unite.

  • 20 de copii şi doi profesori însoţitori care au rămas blocaţi în Emiratele Arabe Unite în urma inundaţiilor din Dubai revin în ţară cu avionul cu care se întoarce şi premierul Marcel Ciolacu.
  • „În contextul inundaţiillor masive care au afectat Dubaiul, atât ambasada noastră de la Abu Dhabi, cât şi Consulatul General al României au fost în contact cu cetăţenii români care s-au aflat în situaţii dificile. Aseară am fost sesizaţi despre situaţia unui grup de 20 de elevi cu doi profesori, aflaţi într-o situaţie mai delicată pentru că nu au mai găsit locuri de cazare la hotel.

Cu sprijinul Consulatului General al României aceştia au fost aduşi în Abu Dhabi, iar cu sprijinul premierului Ciolacu, vor fi preluaţi mâine cu aerovana care se va întoarce în Bucureşti”, declara ministrul Luminița Odobescu în urmă cu o zi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati