VIDEO/ Primarii Sectoarelor 4 și 5 s-au dus la o acțiune comună de demolări

O interesantă ”echipă de demolări” au făcut astăzi primarii Sectoarelor 4 și 5, Daniel Băluță și Cristian Popescu Piedone. Cei doi au participat alături de echipele primăriilor lor la o acțiune de demolare a unor construcții ilegale. Cu acest prilej s-au și felicitat reciproc pentru rezultatele de la alegerilor locale, potrivit stiripesurse.ro.

”Am participat astăzi la o acțiune comună cu prietenul meu, primarul Sectorului 4, Daniel Baluță, pe care îl felicit pentru încă un mandat de edil!

Când faci treabă, cetățenii văd şi apreciază! Când munceşti în interesul oamenilor, aceştia îți acordă încrederea, iar şi iar!

Daniel Băluță este un exemplu pentru primarii din România! Un om care a ştiut să ducă mai departe proiectele bune pe care le-am demarat la Sectorul 4! Mai mult, este un profesionist care a ştiut să modernizeze un sector din toate punctele de vedere!

Aşa cum eu, în calitatea mea de primar al Sectorului 5, am demarat ample acțiuni de demolare a construcțiilor ilegale aflate pe domeniul public, şi Daniel face acelaşi lucru pe raza Sectorului 4!

Azi… s-a nimerit să demolăm împreună o construcție ilegală! De ce împreună? Păi, jumătate se afla pe raza Sectorului 5, iar cealaltă jumătate… pe raza Sectorului 4!

Sunt convins că şi din toamnă, primarul de la 4 va colabora la fel de bine cu noul primar de la 5, Vlad Popescu Piedone!

Pentru că aşa fac primarii care pun înaintea interesului politic… interesul cetățeanului!

Cu respect, Primarul Piedone”, a scris Primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati