VIDEO / Primarul Capitalei prezintă imagini cu arderi suspecte la CET Grozăvești, solicitând explicații publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei

În urmă cu câteva minute, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a apostat pe facebook imagini cu fum ieșit de la CET Grozăvești, cerând totodată și explicații publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei.

  • ”In aceasta seara, la CET Grozavesti. Niste arderi, niste fum, niste pacura. Pe ascuns! Cat lumea e ingrijorata de coronavirus.”

In aceasta seara, la CET Grozavesti. Niste arderi, niste fum, niste pacura. Pe ascuns! Cat lumea e ingrijorata de coronavirus. Ca cetatean de 30 de ani al Municipiului Bucuresti si ca primar general, solicit explicatii publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei! Si Guvernului! Bucurestenii merita respectul guvernului!#AdevarulIeseLaIveala#PoluatoriiSaPlateasca

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 29 martie 2020

”Ca cetatean de 30 de ani al Municipiului Bucuresti si ca primar general, solicit explicatii publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei! Si Guvernului!

Bucurestenii merita respectul guvernului!”, a scris Firea pe facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati