VIDEO Primarul Piedone: ”Am găsit negustori cu Ocaua Mică în toate carmangeriile unde am intrat!”

0
79
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că a găsit negustori cu Ocaua Mică în toate carmangeriile unde a intrat.
  • ”DE ASTĂZI, în cinstea bravului Cuza, monitorizăm SectorUl 5 ca să ferim portmoneele cetățenilor de contactul cu ocaua mică”, susține edilul. 
”În Ziua asta MARE… despre țară, despre NOI, despre cei care se cred mai presus ca NOI, despre… OCAUA LUI CUZA
Cuza a vrut o țară mândră, suverană și… nefurată! Vă amintiți de ocaua sa? Desigur! Ocaua lui Cuza a rămas în istorie și-n povești și-n zicale despre… necinste!
  • Până la urmă, tot negustorul știe ce reprezintă ocaua lui Cuza, nu?
Dincolo de palavre, oameni buni, în cinstea marelui Alexandru Ioan Cuza, am vrut să văd cum mai stă treaba cu ocaua mică… aici, la noi, în Sectorul 5!
Spre dezamăgirea mea… AM GĂSIT NEGUSTORI CU OCAUA MICĂ ÎN TOATE CARMANGERIILE UNDE AM INTRAT!!!

Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!!

Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!! Știți dumneavoastră, oameni buni, că de multe ori când cumpărați mezeluri, de exemplu, plătiți hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe… ?
Ei bine, urmăriți imaginile atașate acestui text! Cu respect pentru cetățean, pentru țară și pentru bravul Cuza, primarul Piedone
  • P S: De data aceasta, negustorii prinși cu ocaua mică au primit AVERTISMENT! La următoarea abatere similară… DE ASTĂZI, în cinstea bravului Cuza, monitorizăm Sectorul 5 ca să ferim portmoneele cetățenilor de contactul cu ocaua mică!”, transmite edilul de sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.