VIDEO/ Primarul Piedone: ”Așteptăm iarna cu tot ce-i necesar pentru un asfalt curat!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că primăria este pregătită pentru iarnă cu 3.500 de tone de clorură de sodiu, 100 de tone de clorură de calciu, 46 de utilaje proprii dotate cu plug, sărăriță și tot ce-i necesar pentru un asfalt curat.
  • ”Se anunță lapovița, zăpadă și polei în perioada următoare, așa că… trebuie să fim pregătiți de oaspeți! Așteptăm iarna cu 3 500 de tone de clorură de sodiu, 100 de tone de clorură de calciu, 46 de utilaje proprii dotate cu plug, sărăriță și tot ce-i necesar pentru un asfalt curat în vreme de omăt! Personalul este pregătit și instruit să intervină pe toate arterele Sectorului 5! Când situația o va cere, se va lucra fără întrerupere cu cel puțin 200 de oameni pe fiecare tură!

Cât mă privește… aplic rețeta pe care am implementat-o cu succes și în Sectorul 4: am propriul utilaj de deszăpezire și când va veni ora… voi lucra cot la cot cu personalul din teren! Cei care ma cunosc îmi știu prea bine filosofia în vremea zăpezii: vreau asfalt negru și… pantofi curați! Continuăm să facem imposibilul… posibil!

Cu respect, primarul Piedone”, a scris primarul pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati