Video/ Primarul Piedone: ”Cumpărați de la producătorii locali, ajutați România să crească sănătoasă”

Primarul Cristian Popescu Piedone îi încurajează pe bucureșteni să cumpere de la producători locali, pentru că produsele lor au aromă naturală și ”spun poveștile celor care muncesc enorm”.
  • ”Sunt client fidel al târgurilor de weekend, cum mă știu prea bine negustorii! Și mereu am în cămara casei alimente preparate de mici producători români!”, transmite edilul Sectorului 5.
”Respect producătorul român indiferent de profilul afacerilor sale! Și de ani buni… caut să-l ajut cum pot!
  • Sunt client fidel al târgurilor de weekend, cum mă știu prea bine negustorii! Și mereu am în cămara casei alimente preparate de mici producători români! Au gust, au aromă naturală și spun poveștile celor care muncesc enorm să le prepare și să găsească clienți pentru ele!
Deunăzi, am fost în târgul de Crăciun de la Bucșani, Giurgiu! O comună micuță, ținută în viață de câțiva producători locali extraordinari! Vă dau și un exemplu: primăria Bucșani are vreo 4,5 milioane de lei buget anual, iar producătorul local de mezeluri și preparate din carne îi plătește anual taxe de… 1,5 milioane pe an! Curat oxigen pentru comunitate, așadar!
  • Am vizitat târgul Bucșani împreună cu câțiva colegi de partid din Giurgiu! Pentru că noi, umaniștii din PUSL, acordăm consultanță și orice fel de sprijin ni se solicită, oricărui producător local din țară! Dragi români, cumpărați de la producătorii locali, ajutați România să crească sănătoasă, mare și bogată!”, precizează primarul Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati