VIDEO/ Primarul Piedone, vizită de lucru pe șantierele din Sectorul 5, unde a întins o masă câmpenească: ”Mi-am luat energie de la oamenii cei buni”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers într-o vizită de lucru pe străzile și șantierele din Sectorul 5, unde a vorbit cu oamenii buni și muncitori și și-a luat energie ”și un strop de apă vie”.

  • ”Printre ai mei, de la firul ierbii, unde mă simt foarte bine! Printre oamenii buni, dedicați și muncitori! Printre oamenii cărora le pasă de comunitate și de orașul său! Am discutat cu ei, am rezolvat câteva probleme, am făcut câteva planuri pentru comunitate, am glumit împreună și am râs împreună”, arată edilul de sector.

”Printre ai mei, de la firul ierbii, unde mă simt foarte bine!

Printre oamenii buni, dedicați și muncitori!

Printre oamenii cărora le pasă de comunitate și de orașul său!

Am discutat cu ei, am rezolvat câteva probleme, am făcut câteva planuri pentru comunitate, am glumit împreună și am râs împreună!

Pe la prânz, m-am așezat pe-o bordură și-am întins o câmpenească de șantier direct pe trotuar. Și-am ciugulit un oușor, nițică brânzică, o șunculiță și ceva parizer împreună cu o echipă de muncitori cumsecade din provincie!

Mi-am luat energie de la oamenii cei buni și un strop de apă vie, să am pe drumul vieții!

Mergem înainte, muncim cu spor și continuăm să facem imposibilul posibil!

Cu respect, primarul Piedone”, a transmis edilul de la Sectorul 5.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati