Video/ Replici Ciolacu – Muraru în SUA: Ambasadorul Muraru, supărat că nu l-a invitat premierul la întâlnirile politice din SUA; Ciolacu: Răbdare!

0
387
sursa foto ecopolitic

În cadrul întâlnirii delegației guvernului României cu reprezentanți ai comunității românești din zona Washington-Virginia-Maryland, a existat un schimb de replici între ambasadorul Andrei Muraru și premierul Marcel Ciolacu, precizează trimisul special al redacției ecopolitic.ro la Washington, Iulian Ionescu.

În discursul său, în fața a aproximativ 50-60 de reprezentanți ai comunității românești din SUA, ambasadorul Muraru a ținut să mulțumească echipei sale din cadrul ambasadei României care a lucrat ca totul să decurgă bine pentru vizita premierului Ciolacu, și în acest context a mai transmis ca: “însă domnul prim-ministru a considerat nu este necesară participarea reprezentanților ambasadei României la Washington la întâlnirile politice din următoarele zile”.

Ciolacu, către Muraru în SUA: Cea mai mare calitate în politică e răbdarea!

Replica premierului Marcel Ciolacu a venit imediat ce a fost invitat să ia cuvântul, transmițându-i ambasadorului Muraru că:

“Cea mai mare calitate în politica e răbdarea. Nu e mare diferență între politica și diplomație.

 

Sunt ferm convins ca ambasadorul nu și-a pierdut răbdarea cum nici eu nu am făcut-o în momente mai dificile.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.