VIDEO/ Robert Negoiță a pus palmieri în Piața Unirii

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri și în Piața Unirii, nu doar pe podul din satul Cățelul din Ilfov. Primarul Robert Negoiță a anunțat „surpriza”, termen folosit de el, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, 13 mai, transmite Libertatea.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult şi cu care ne pozăm de fiecare dată când plecăm în afara ţării în zone mai exotice”, spune primarul Negoiță, în înregistrarea postată pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba de arbori aclimatizați, care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Când a fost ultima dată când în București au fost minus 20 de grade. Haideţi să fim serioşi că s-a schimbat vremea. Riscul de a coborî sub 10 grade este minor şi chiar dacă va fi să fie îi protejăm. Putem să îi împachetăm pentru o săptămână, două, trei cât e nevoie”, adaugă primarul Sectorului 3.

Primarul mai spune că, prin contract, există garanţia că dacă moare vreunul, acesta va fi schimbat.

Libertatea a mai scris despre o altă investiție a primăriei conduse de Robert Negoiță, o investiție tot în palmieri. Arborii exotici au apărut pe un pod din localitatea Cățelu, pod încă neterminat și construit pe grinzi degradate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati