VIDEO/ Robert Negoiță, pe un bulevard din centrul Capitalei, discurs incoerent în timp ce îmbrățișa un copac

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a filmat pe Bulevardul I.C. Brătianu din centrul Capitalei luând în brațe un copac de pe mijlocul șoselei, părând destul de agitat și incoerent, în filmulețul pe care l-a postat pe Facebook, scrie G4Media.ro.

„Un aliniament de copaci atât de frumos și necesar în mijlocul Bucureștiului, mai ales acum, vara și e foarte cald. Ne face bine puțină umbră, răcoare și aer curat unde e multă poluare. Avem nevoie de cât mai mulți copaci. (…)Uitați cum arata aliniamentul ăsta, n-am cum să uit vreodată cum arăta…Trebuie văzut pe Google cum arăta acum 10 ani de zile, era o rușine. Chiar dacă nu ține de Primăria Sector 3, că nu e administrat de noi, am făcut noi treaba asta aici. Am venit și am edificat acest spațiu verde cu copaci, cu lavandă, cu aceste piedici, astfel încât să descurajăm circulația pietonală, e foarte periculos…Apropo domnule primar general Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali. Nu vreți să-i dați afară de aici? Scoateți-l, că nu vă place verdele, frumosul, vă deranjează copacii, vă deranjează cei care fac ceva. Dar n-am să vă las. Să vă ferească Dumnezeu. N-aveți ce căuta aici. Țineți-vă departe de zona asta, pentru că am reușit cu greu să prindem acești copaci. Copacii fiind ființe vii, și, domnul primar general nu știe asta, suferă la fel ca și noi din cauza poluării la fel ca și noi oamenii”, a comentat primarul Sectorului 3.

Reacția lui Negoiță vine după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a decis să scoată palmierii din Piața Unirii, plantați de Primăria Sectorului3, relatează digi24.ro. Arborii tropicali au fost scoși de edilul Bucureștiului și replantați în faţa sediului administraţiei locale şi în Parcul Pantelimon.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati