VIDEO/ Robert Negoiță: Podul spre Autostrada Soarelui mai are nevoie doar de plante și e gata

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările la pasajul de la intrarea pe Autostrada Soarelui, iar marți a fost făcut testul de rezistență, a anunțat primarul Robert Negoiță. Pentru test, pe pod au fost puse 4 camioane încărcate.

  • Primarul Sectorului 3 spune că în câteva zile se va da drumul la circulație pe noul pasaj.

Robert Negoiță a anunțat finalizarea lucrărilor la pasajul care poate descongestiona traficul dinspre vestul Bucureștiului spre Autostrada Soarelui.

Primarul Sectorului 3 crede că în câteva zile se va da drumul la circulație pe noul pasaj.„Punem plantele și podul este gata”

„Suntem la Pasajul de la A2 și, da, suntem la final. Mai avem să punem plantele, azi-mâine punem plantele și dăm drumul la circulație. Nu înainte să facem testele de sarcină. Ia uitați camioanele noastre încărcate conform normativelor și stau pe pod, verificăm rezistența podului la sarcină, niciodată nu poate fi încărcat mai mult decât îl încărcăm noi acum.

Am convingerea că totul va ieși în regulă, doar testare  conform normelor, să ne asigurăm că totul este în regulă și dăm drumul la circulație”, a explicat Robert Negoiță într-un videoclip live pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati