VIDEO/ Robert Negoiță s-a filmat în Hala Laminor când vorbește despre lâmâi în ghivece de Sărbători

1
321

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a postat un clip pe pagina sa de Tik-Tok în care ține în mână un lămâi și își intreabă urmăritorii ce plantă este. Imaginile sunt însoțite de un text care menționează „cel mai mare Târg de Crăciun indoor & outdoor”, potrivit Buletin de Bucuresti.

Ce credeți că este această plantă?”, se întreabă retoric primarul Sectorului 3 în timp ce ține în mână un lămâi. „Știți ca puteți sa o aveti si dumneavoastră la dumneavoastră acasă?”, continuă acesta.

Clipul vine însoțit de textul „În cadrul @laminorwonderland, cel mai mare Târg de Crăciun indoor & outdoor, avem pregătite, printre multe alte distracții, surprize și pentru iubitorii de plante. Ce surprize? Vă zic în curând!”.

 

@robert.negoita În cadrul @laminorwonderland, cel mai mare Târg de Crăciun indoor & outdoor, avem pregătite, printre multe alte distracții, surprize și pentru iubitorii de plante. Ce surprize? Vă zic în curând! #negoita #robertnegoita #negoitaprimar #bucuresti #sectorul3 #laminorwinterwonderland #laminorwonderland #targdecraciun ♬ G.A.B – Official Sound Studio

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.