VIDEO Sala Palatului, neîncăpătoare pentru susținătorii lui Piedone, veniți la lansarea candidaturii la Primăria București: ”Trebuie să construim o sală care să rezoneze cu realitatea”

Situație inedită la Consiliul Naţional al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL). Sala Palatului s-a dovenit a fi neîncăpătoare pentru toți susținătorii lui Piedone, veniți la lansarea candidaturii la Primăria București.

Situație inedită la Consiliul Naţional al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), unde Cristian Popescu Piedone, preşedinte executiv PUSL, a fost nevoit să iasă în fața Sălii Palatului pentru a îi ruga pe cei prezenți să meargă acasă.

  • Cu această ocazie, el a promis o nouă sală polivalentă ”care să rezoneze cu realitatea și în care să încăpem toți.”

”Vă mulțumesc pentru că ați venit în număr atât de mare. Au plecat deja foarte mulți oameni pentru că siguranța Sălii Palatului nu ne permite mai mult. Iată-ne astăzi mai mulți decât își poate imagina cineva. Pentru acest lucru vă voi fi devotat și nu am să vă dezamăgesc.

Vă rog să plecați acasă! Pe lângă dvs. au mai plecat 500 – 600 de oameni. Imi cer scuze, dar se pare că în viitorul meu mandat de primar general trebuie să construim o sală care să rezoneze cu realitatea și în care să încăpem toți.

Suntem cu toții oameni, suntem umani, nu roboți, nu politicieni, chiar dacă astăzi defilăm sub partitul PUSL, lucrul ăsta se întâmplă pentru că trebuie să avem un vector politic care să rezoneze cu noi”, a explicat Piedone în fața sutelor de oameni care așteptau să intre în Sala Palatului.

Peste 5.000 de susţinători din toată ţara participă vineri, la Sala Palatului, la Consiliul Naţional al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) care s-a reunit pentru validarea candidaţilor la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie.

Potrivit organizatorilor, Consiliul validează lista candidaţilor PUSL pentru alegerile europarlamentare şi pe cei de la alegerile locale, inclusiv candidaţii pentru Bucureşti şi pentru Primăria Generală a Capitalei, urmând ca pe listă să figureze, pe lângă reprezentanţi politici, membri ai partidului, şi reprezentanţi ai societăţii civile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati