VIDEO / SCANDAL în Sectorul 6 din cauza blocarii unui drum de acces al oamenilor către piața Gorjului; Florescu: Am fost martorul unui scandal ieșit din comun!

Vineri, 12 iunie, in zona pieței Gorjului, pe strada Cernisoara din Sectorul 6, s-a iscat un scandal ieșit din comun, între locuitorii zonei, polițiștii locali și muncitorii primăriei din cauza blocării unui drum de acces al oamenilor către piață, magazine, școală și grădiniță de către primărie.

Ștefan Florescu, martor la acest scandal, a prezentat mai multe imagini pe pagina sa de socializare cu oamenii revoltați și cu lucrările de blocare a drumului de acces.

  • Mai mult decât atât, Florescu îl acuză pe primarul ”mUtU” că, deși ar fi trebuit să rezolve problemele locuitorilor din Sectorul 6, primarul continuă să facă legile in comunitate după bunul său plac și că a băgat zâzanie in oameni, desființând aleea de acces, fără a se gândi la faptul că, zilnic, această alee este deservită de sute de persoane și copii. 

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 12 iunie 2020

”Cum își bagă mUtU coada în problemele comunității?!?

Deși ar fi trebuit să rezolve problemele locuitorilor din Sectorul 6, primarul mUtU continuă să facă legile in comunitate după bunul său plac…
Astăzi, in zona pieței Gorjului, pe strada Cernisoara, am fost martorul unui scandal ieșit din comun, între locuitorii zonei, polițiștii locali și muncitorii primăriei.
Motivul principal este blocarea unui drum de acces al oamenilor către piață, magazine, școală și grădiniță! Și totuși, in Sectorul 6 totul este posibil…
Veți vedea in imaginile următoare cum mUtU a băgat zâzanie in oameni, desființând aleea de acces, fără a se gândi la faptul că, zilnic, această alee este deservită de sute de persoane și copii.

florescu drum acces Nesimtirea primarului atinge cote maxime, in contextul in care, era normal ca acesta să facă o consultare publică cu privire la acest aspect, și nu să acționeze in detrimentul oamenilor.

mUtUle, ai rămas același personaj dezinteresat de problemele comunității, lucrând doar in interesul acolitilor și a firmelor de casă care se înfruptă zilnic din taxele și impozitele contribuabililor din Sectorul 6!”, a scris Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6, pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati