VIDEO Scandal la numărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1: Un individ a fost surprins cu peste 100 de procese verbale asupra sa și a fost dus la poliție

0
133
politie-armata
Foto: politia Romana

Poliția face cercetări după ce un individ din Sectorul 1, implicat în numărarea voturilor pentru primărie, a fost suprins cu peste 100 de procese verbale completate și ștampilate asupra sa. Persoana respectivă a fost dusă la audieri.

”Astăzi, în jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier , ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

Persoanele in cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă, potrivit G4Media.

Potrivit unor surse din poliție, este vorba despre Sorin Cătălin Tomescu, unul dintre candidații PSD la Consiliul Local Sector 1.

”Au avut diverse tactici de tergiversare azi noapte, că nu merg tabletele să introducă în aplicație PV-urile finale, ca să încerce să substituie PV-urile (procesele verbale – n. red.) numărate în secție cu cele falsificate de ei”, a explicat pentru G4Media.ro unul dintre membrii USR Plus în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Într-o înregistare video postată pe Facebook, Clotilde Armand, prezentă la sediul Primăriei Sectorului 1, îl acuză pe Dan Tudorache că a încercat să falsifice rezultatele votului.

Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale

Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției. #VăVedem

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 28 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.