VIDEO Scara rulantă de la stația de metrou Mihai Bravu, repusă în funcțiune

0
48

Scara rulantă de la stația de metrou Mihai Bravu (ieșirea spre Șoseaua Mihai Bravu) a fost repusă în funcțiune pentru publicul călător, a anunțat Metrorex.

Compania precizează că defecțiunile apărute la serviciile auxiliare (lifturi și scări rulante) sunt inerente într-o activitate de serviciu public de transport călători, de dimensiunea și complexitatea rețelei de metrou.

”Echipele Metrorex intervin de fiecare dată cu promptitudine pentru a remedia defecțiunile apărute! Rămânem ferm angajați în susţinerea eforturilor de a păstra la standarde ridicate caracteristicile ce definesc acest mijloc de transport în comun – siguranţă, rapiditate, confort!”, mai spune Metrorex.

Scara rulantă de la stația de metrou Mihai Bravu (ieșirea spre Șoseaua Mihai Bravu) a fost repusă în funcțiune pentru publicul călător❗️❗️➡️Defecțiunile apărute la serviciile auxiliare (lifturi și scări rulante) sunt inerente într-o activitate de serviciu public de transport călători, de dimensiunea și complexitatea rețelei de metrou.➡️Echipele Metrorex intervin de fiecare dată cu promptitudine pentru a remedia defecțiunile apărute!➡️Rămânem ferm angajați în susţinerea eforturilor de a păstra la standarde ridicate caracteristicile ce definesc acest mijloc de transport în comun – siguranţă, rapiditate, confort!Ⓜ️🔝

Publicată de Metrorex pe Joi, 8 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.