VIDEO Se circulă pe Pasajul Mogoșoaia. Vîlceanu: ”Cer noii conduceri a CNAIR să continue dialogul cu antreprenorii”

Se circulă pe Pasajul Mogoșoaia! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat un videoclip cu primele mașini care circulă pe acest tronson al centurii Capitalei.

Joi, de la ora 15:00, s-a deschis traficul rutier pe Pasajul Mogoșoaia, pe centura București, peste DN1A.

La inaugurare a participat premierul Florin Cîțu, ministrul interimar al Transporturilor Dan Vîlceanu și fostul ministru al Transporturilor, în prezent ministru de Interne, Lucian Bode.

Ministrul Dan Vîlceanu a felicitat antreprenorul care s-a mobilizat și a făcut posibil ca acest pasaj să poată fi circulat, cu jumătate de an înainte de termenul contractual.

Dan Vîlceanu: ”Cer noii conduceri a CNAIR să continue dialogul cu antreprenorii”

Totodată ministrul a mai precizat că “obiectivul de infrastructură deschis astăzi traficului va ajuta foarte mult localitățile din această parte a zonei metropolitane a Bucureștiului, dar îi va ajuta și pe cei care aleg să folosească partea de nord a centurii Capitalei, prin fluidizarea traficului și scurtarea timpilor de tranzit”.

”Cer noii conduceri a CNAIR să continue dialogul cu antreprenorii și să monitorizeze la sânge fiecare proiect”, a declarat ministrul Dan Vîlceanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati