VIDEO Shaormeria Dristor Kebap din Tineretului s-a făcut scrum! Incendiul s-a extins și la blocurile din apropiere

Un incendiu violent a izbucnit miercuri dimineaţă în jurul orei 1 a.m., la Dristor Kebap de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti. 14 autospeciale ale pompierilor au intervenit la fața locului, reușind să stingă incendiul în jur de ora 6.00.

Focul s-a extins imediat și la fațadele blocurilor din spatele fast food-ului. Imediat, angajații shaormeriei, precum și locatarii blocului, au fost evacuați de urgență. O persoană a fost transportată la spital, scrie antena3.ro.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Iar o femeie a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

”Se vedeau flăcări foarte mari care deja se manifestau de la acoperiș către fațada celor două blocuri care încadrează restaurantul. În acest moment sunt și două persoane rănite, un bărbat și o femeie, femeia transportată la spital, bărbatul fiind în acest moment în evaluare medicală la fața locului”, a declarat unui dintre pompieri.

Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale.

Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

Angajații restaurantului și locatarii blocului au povestit șocați clipele de coșmar prin care au trecut.

”Am văzut flăcările, cât blocul erau. Am început să țip, am ieșit la bucătărie, la vecinii mei deja se spărseseră geamurile și mi-au spus să ies afară. Vă dați seama că am ieșit, dar nu sunt bună nici acum, sunt terminată”, povestește o locatară a blocului.

”Am ieșit afară când a țipat cineva că arde și am văzut că ardea. Eu am auzit niște bubuituri puternice, și flacăra foarte mare, aproape de jumătatea blocului. Ne-am speriat, vă dați seama”, mai povestesc martorii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati