VIDEO/ Șofer filmat când gonea cu 120 km/h pe contrasens, pe Autostrada Constanța – București

Un șofer a fost filmat în timp ce rula cu peste 120 km/oră pe contrasens, pe Autostrada Constanța – București. Un alt participant la trafic a filmat momentul și l-a publicat pe rețelele sociale. „M-am intersectat cu el. Am sunat la 112”, a spus un alt șofer, citat de jurnaliștii de la ct100.ro, citați de digi24.ro.

În urma unui apel 112, efectuat la data de 1 ianuarie a.c., privind conducerea unui autovehicul pe contrasens, pe Autostrada A2, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au efectuat verificări, în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun. Astfel, a fost identificat autoturismul în cauză, dar și conducătorul auto, un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Constanța.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, precum și cu măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile. Șoferul care circulă pe contrasens, pe A2, a fost filmat chiar în prima zi din 2023. În imagini se vede cum autoturismul rulează cu viteză mare, iar la un moment dat întâlnește o altă mașină, care circula regulamentar. Momentul surprins pe Autostrada Constanța – București a ajuns apoi pe rețelele sociale: „Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru”, a scris într-un comentariu la postare Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă.

„M-am intersectat cu el! Am apucat să îl claxonez. Eram pe banda 1, el circula pe contrasens pe banda 2, fără niciun stres. Avea viteză peste 100km/oră. Am sunat imediat la 112 și mi-au spus că mai aveau o sesizare. Sper să primească ceea ce merită!”, a completat Marian Mocanu.

Nu este prima dată când un șofer este surprins pe contrasens, pe A2. La începutul lunii noiembrie, un alt bărbat a condus 20 de kilometri pe sensul greșit. Deși a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul și-a continuat drumul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati