VIDEO Șoferii din Sectorul 2, amendați dacă nu își mută mașinile pentru spălarea străzilor: „Pentru unii vorba bună nu a fost suficientă”

1
430

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că șoferii care blochează eforturile administrației locale de a spăla străzile vor fi amendați considerabil.

Edilul Sectorului 2 face precizări în situația în care luni, 5 iunie 2023, a fost făcută curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu. Cu toate că șoferii au fost rugați să parcheze mașinile în altă parte, între orele 10:00 și 17:00, nu toate autoturismele au fost mutate din zona cu pricina.

„Din păcate, unii nu înțeleg de vorbă bună. Am notificat fiecare mașină, de mai multe ori. Am notificat asociațiile de proprietari de pe traseu. Am trasat o bandă de delimitare în aceasta dimineață”, a precizat Radu Mihaiu.

De asemenea, primarul a publicat o filmare cu o mașină parcată pe prima bandă și care îngreunează efortul autorităților de a face curățenie. ”Toți cei care au împiedicat astăzi spălarea de pe Mihai Bravu vor fi amendați consistent”, a completat edilul.

„Foarte mulți oameni au înțeles și au mutat mașinile, făcând loc pentru spălarea la bordură. Din păcate, au rămas unii șoferi pentru care vorba bună nu a fost suficientă. Nu îmi doresc asta în mod special, dar toți cei care au împiedicat astăzi spălarea de pe Mihai Bravu, vor fi amendați consistent. Să fie clar pentru toată lumea că nu glumim, nu renunțăm. Vom face ce e necesar pentru a curăța acest sector”, mai spune Radu Mihaiu.

1 COMENTARIU

  1. Degeaba… la nonstopurile de la Piata Iancului, care de facto functioneaza drept niste terase (cu droguri si prostituate…), momentan sunt grupuri de boschetari inclusiv cu un radiocasetofon sau ce naiba care dau muzica la maxim, beau pe strada, urla fara oprire… am vazut cu ochii mei cum niste echipaje de politie au oprit si nu le-au facut nimica… muzica continuand chiar si acuma, la peste o ora…

    As ruga din inima cineva care citeste sa dea asta mai departe la DIICOT, SRI, sau cine are putere adevarata asupra acestei sectii numite Sectia 8 Politie Bucuresti, care se crede deasupra legii si promoveaza aceste terase ilegale PE PROFIT SAU PE MOTIV DE LINISTE SUFLETEASCA (NORMALIZAREA CRIMINALITATII)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.