VIDEO Sore şi Tudor de la Fly Project au lansat, de ziua lor de naştere, piesa ‘Lasă-mă să-i spun’

Sore şi Tudor de la Fly Project au lansat, marţi, chiar de ziua lor de naştere, piesa „Lasă-mă să-i spun”, o melodie disco ce îndeamnă la dans, la distracţie şi la sinceritate în relaţii, informează un comunicat Hahaha Production.

„Îmi doresc ca toată lumea să danseze când aude ‘Lasă-mă să-i spun’, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez şi dimineaţa, când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Aşa că îi încurajez pe toţi cei care o ascultă să o adauge în playlist-ul lor şi să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite”, declară Sore, potrivit pressonline.ro.

Tudor spune că „a simţit din prima” că direcţia piesei este una bună şi că îţi vine să o fredonezi şi să dansezi de la prima ascultare.

„M-a sunat Sore într-o zi şi mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist şi un om foarte mişto, aşa că am zis ‘da’. Am lucrat la piesă alături de echipa de la Hahaha şi pot spune că sunt foarte mulţumit de ce a ieşit. Este altceva faţă de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult”, a afirmat Tudor.

O coproducţie MediaPro Music / Roton Music, în colaborare cu HaHaHa Production, cu muzica scrisă de Sore, Florian Rus, Tudor Ionescu, Şerban Cazan, Gabriel Stănoiu, versurile compuse de Sore alături de Florian Rus, producţia muzicală şi mix-masterul făcute de Şerban Cazan alături de Gabriel Stănoiu, piesa „Lasă-mă să-i spun” are regia videoclipului şi styling-ul semnate de Sore.

„Cred că trec, la fel ca oricare om, prin etape artistice diferite, pe care vreau la explorez. Mă simt foarte bine în zona happy, pentru că eu sunt un om vesel, solar, good vibes. Mi-am dorit cu acest clip să aduc un dans de TikTok, am ştiut că trebuie să fie colorat, cu dinamica în stilul anilor ’80 şi totuşi styling-ul, pe care tot eu l-am făcut, am simţit să aibă accente şi de anii ’90, anii în care am copilărit eu. Tot din anii aceia a venit şi inspiraţia coafurii mele din clip, mai precis de la desenele animate ale generaţiei mele, ‘Sailor Moon'”, a mai spus Sore.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati