VIDEO / Ștefan Florescu, la depunerea candidaturii pentru primăria Sectorului 6: De mai bine de 15 ani sunt în slujba cetățeanului, fiind prezent acolo unde oamenii au nevoie de mine, nefiind primar!

Ștefan Florescu și-a depus oficial candidatura din partea PMP pentru primăria Sectorului 6 din Capitală.

  • Acesta a declarat la depunerea candidaturii că de mai bine de 15 ani este în slujba cetățeanului, 24 de ore din 24 fiind prezent acolo unde oamenii au nevoie de el, nefiind primar.

Mai mult decât atât, Florescu a făcut și un apel la ”locuitorii Sect. 6 să nu-și mai irosească votul pe candidați care nu au șansa să se bată într-un singur tur cu candidatul PSD, Gabriel Mutu, pentru a nu fi din nou în situația de a da votul unor “iepurași” așa cum s-a intamplat in 2016 cu Razvan Mironescu, de la PNL și cu Mihai Deneș, de la USR, care ulterior s-au dovedit a fi oamenii lui Gabriel Mutu!”

Depunere Candidatura PMP Primaria Sector 6

Fac apel la locuitorii Sect. 6 să nu-și mai irosească votul pe candidați care nu au șansa să se bată într-un singur tur cu candidatul PSD, Gabriel Mutu, pentru a nu fi din nou în situația de a da votul unor “iepurași” așa cum s-a intamplat in 2016 cu Razvan Mironescu, de la PNL și cu Mihai Deneș, de la USR, care ulterior s-au dovedit a fi oamenii lui Gabriel Mutu!🙇🙇🙇🙇 Vin cu un apel, pentru locuitorii Sectorului 6, să voteze un primar care să le asculte gandurile si care să aibă soluții la problemele cu care ei se confruntă, în comunitate. Acesta sunt eu, un primar care 24 de ore din 24 să fiu în slujba cetățeanului, fiind prezent acolo unde oamenii au nevoie de mine. De mai bine de 15 ani eu fac lucrul acesta, nefiind primar!🍏 Rade-i pe corupți! 💯 #PMP #partidulmiscareapopulara #sector6 #primar #stefanflorescu #radeipecorupti #pmpsector6

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 14 august 2020

Florescu a transmis printr-o postare pe pagina sa de facebook un îndemn pentru locuitorii din Sector, ”să voteze un primar care să le asculte gandurile si care să aibă soluții la problemele cu care ei se confruntă, în comunitate. Acesta sunt eu, un primar care 24 de ore din 24 să fiu în slujba cetățeanului, fiind prezent acolo unde oamenii au nevoie de mine. De mai bine de 15 ani eu fac lucrul acesta, nefiind primar!
Rade-i pe corupți!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati