VIDEO/ Ștefan Florescu spune că „un alt TUN financiar marca mUtU, se pregătește in Sectorul 6”

Liderul PMP Sector 6 spune că un alt “Tun financiar” marca mUtU, se pregătește in Sectorul 6.

  • „Irosirea banului public a devenit obișnuință pentru primarul mUtU, care, a demarat înlocuirea gardurilor metalice cu unele noi, pe tot B-dul Timișoara!

Aceeași inginerie financiară, de cheltuirea banului public in interesul firmelor de casă ale primarului, a constituit-o și montarea pe liniile de tramvai, in urma cu 2 săptămâni, a gazonului, care deja este pârjolit și a instalației de irigație, care funcționează haotic in fiecare zi!

Priviți ce înseamnă sa-ți bati joc de banii oamenilor, efectuând lucrări de mântuială doar pentru a scoate comisioane babane din Bugetul Local al Sectorului 6 și a rotunji conturile primarului in funcție!

Și noi cu ce ne alegem??? Cu o mare țeapă…„, a scris Florescu, pe Facebook.

Alt “Tun financiar”-marca mUtU, se pregătește in Sectorul 6!Irosirea banului public a devenit obișnuință pentru primarul mUtU, care, a demarat înlocuirea gardurilor metalice cu unele noi, pe tot B-dul Timișoara!Aceeași inginerie financiară, de cheltuirea banului public in interesul firmelor de casă ale primarului, a constituit-o și montarea pe liniile de tramvai, in urma cu 2 săptămâni, a gazonului, care deja este pârjolit și a instalației de irigație, care funcționează haotic in fiecare zi!Priviți ce înseamnă sa-ți bati joc de banii oamenilor, efectuând lucrări de mântuială doar pentru a scoate comisioane babane din Bugetul Local al Sectorului 6 și a rotunji conturile primarului in funcție! Și noi cu ce ne alegem??? Cu o mare țeapă…#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 15 mai 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati