VIDEO/Ștefan Florescu(PMP): Digitalizarea-serviciu modern pentru achitarea taxelor direct de acasă – Nu este cazul în Sectorul 6 unde cetățenii sunt umiliți zilnic!

Liderul PMP sector 6, Ștefan Florescu, consideră că digitalizarea este un serviciu modern pentru achitarea taxelor direct de acasă – doar că, nu este implementat în Sectorul 6, unde cetățenii sunt umiliți zilnic de către funcționarii Direcției Generale de Taxe și Impozite, atunci când vin sa-și plătească dările către primărie.

  • ”Și totuși, digitalizarea acestei instituții nu era o investiție foarte mare, fiind una benefică pentru locuitorii Sectorului 6, care, de câteva zile stau ore in șir la coadă pentru a-și plăti taxele și impozitele către Primăria Sectorului 6!

Bătaia de joc a lui mUtU la adresa oamenilor continuă in Sectorul 6, acesta umilindu-i zilnic și investind banii publici in lucrări neprioritare pentru comunitate și fără sens.

Hoția se pedepsește cu pușcăria, mUtUle!”, a transmis Florescu pe o pagina de socializare.

Digitalizarea-serviciu modern pentru achitarea taxelor direct de acasă!✅ Nu este cazul și in situația de față, acolo unde, in Sectorul 6 cetățenii sunt umiliți zilnic de către funcționarii Direcției Generale de Taxe și Impozite, atunci când vin sa-și plătească dările către primărie.✅ Și totuși, digitalizarea acestei instituții nu era o investiție foarte mare, fiind una benefică pentru locuitorii Sectorului 6, care, de câteva zile stau ore in șir la coadă pentru a-și plăti taxele și impozitele către Primăria Sectorului 6!✅ Bătaia de joc a lui mUtU la adresa oamenilor continuă in Sectorul 6, acesta umilindu-i zilnic și investind banii publici in lucrări neprioritare pentru comunitate și fără sens. Hoția se pedepsește cu pușcăria, mUtUle!#hotiilapuscarie #primariasector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Joi, 18 iunie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati