VIDEO/Ștefan Florescu(PMP): Zeci de familii din Uricani, Jud.Hunedoara, au primit ajutoarele din Sectorul 6!

Ștefan Florescu, președintele PMP Sector 6, a continuat campania umanitară pentru ajutorarea sinistraților din țară, ajungând și la Uricani, în județul Hunedoara.

  • Florescu a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook precizând că: Așa cum am promis, am ajuns și la Uricani, acolo unde, inundațiile au făcut ravagii in gospodariile oamenilor!
    Impreună cu antrenorul K1, Alin Panaite,care locuiește in zonă, am oferit ajutoare tuturor sinistratilor din Jud. HUNEDOARA!

Zeci de familii din Uricani, Jud.Hunedoara, au primit ajutoarele din Sectorul 6!✅ Așa cum am promis, am ajuns și la Uricani, acolo unde, inundațiile au făcut ravagii in gospodariile oamenilor!Impreună cu antrenorul K1, Alin Panaite,care locuiește in zonă, am oferit ajutoare tuturor sinistratilor din Jud. HUNEDOARA!✅ Sper ca Autoritățile Statului sa-i ajute pe acești oameni cu bani, alimente sau materiale de construcții, in funcție de pagubele survenite de aceștia in urma inundațiilor!✅ Noi, vom continua să-i sprijinim și vom raspunde prompt solicitărilor venite din partea sinistratilor!Doamne ajuta! 🙏#campanieumanitara #pmpsector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Miercuri, 1 iulie 2020

Liderul PMP Sector 6 al Capitalei și-a exprimat speranța ca Autoritățile Statului sa-i ajute pe acești oameni cu bani, alimente sau materiale de construcții, in funcție de pagubele survenite de aceștia in urma inundațiilor!

florescu sinistrati uricaniNoi, vom continua să-i sprijinim și vom raspunde prompt solicitărilor venite din partea sinistratilor!
Doamne ajuta! 🙏”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati