VIDEO/ Străzile din cartierul Fabrica de Glucoză vor fi în sfârșit asfaltate: ”Este ultima iarnă cu noroaie”

1
114

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că dezvoltatorii din cartierul Fabrica de Glucoză vor investi în perioada imediat următoare în drumuri, spații verzi, școli și grădinițe: ”Zero lei de la bugetul local!”.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, aduce o veste bună locuitorilor din București, informându-i că străzile din cartierul Fabrica de Glucoză vor beneficia de lucrări de asfaltare.

Potrivit edilului, toate străzile din cartierul Fabrica de Glucoză vor fi construite de la zero, lucrările fiind suportate de dezvoltatori.

”Zeci de ani, în București, a contat doar profitul imediat. Dezvoltatorii construiau doar ce aveau de vândut. Și așa ne-am trezit cu cartiere întregi, fără funcțiuni elementare. Drumuri, spații verzi, școli, grădinițe… Astăzi, dezmățul pentru profit se încheie!

”Este ultima iarnă cu noroaie în Cartierul Fabrica de Glucoză!”

Nordul Bucureștiului e sinonim cu clădiri de sticlă, firme cu ștaif, corporații, un adevărat motor economic turat la maxim. Doar că, pentru a merge prin acest motor economic, trebuie să-ți pui cizme de cauciuc.

Acum, pe vremea asta, în cartierul Fabrica de Glucoză, e o aventură să ajungi până la mașină, darămite să traversezi tot cartierul și să pleci pe jos.

Însă am o veste bună! Este ultima iarnă cu noroaie în Cartierul Fabrica de Glucoză!Toate străzile din acest cartier, opt la număr, vor fi construite de la zero, cu tot ce e nevoie: utilități, iluminat public, spații, verzi, de la un capăt la altul.

  • Și asta nu este tot! Șmecheria este că pe noi nu ne costă nimic! Am avut lungi discuții cu dezvoltatorii din zonă și până la urmă am ajuns la un acord. Toată această investiție va fi suportată integral de cei care au construit acest cartier.

Străzi, spații verzi, utilități, și astfel și potențialii lor clienți vor găsi aici tot confortul de care au nevoie. Asta am tot transmis de când am preluat mandatul, să se gândească în perspectivă să investească și în funcțiuni edilitare, precum școli, grădinițe, drumuri, spații verzi, pentru că toate acestea cresc calitatea cartierului și evident și valoarea investiției.

Mă bucur că tot mai mulți dezvoltatori aleg să sacrifice câștigul ușor și să se concentreze pe beneficiile pe termen lung. Doar așa Sectorul 2 se dezvoltă armonios și sustenabil.

  • Așadar, în cel mai scurt timp, pe străzile acestea noroioase încep șantierele. Deja am semnat primele patru autorizații de construire, iar când vremea o va permite, se vor demara lucrările. Mă repet, dar eu zic că merită repetat. Opt străzi noi, zero lei de la bugetul local. Eu zic că Sectorul 2 iese câștigat din povestea asta”, a explicat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe o rețea socială.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.