VIDEO Sute de credincioși s-au înghesuit la icoana făcătoare de minuni din centrul Capitalei

Sute de credincioși au stat duminică la coadă la o biserica din Centrul Capitalei pentru a se închină la o icoană făcătoare de minuni, adusă de pe Muntele Athos și sfințită astăzi.

Evenimentul a primit autorizație de la autorități pentru a fi organizat duminică.

Credincioșii au venit cu flori pe care le-au lăsat în fața icoanei. Aceștia spun că au venit cu credință în suflet, cu o zi înainte de a începe Postul Mare.

Odată cu evenimentul de astăzi, enoriașii spun că speră să aibă parte de liniște și sănătate.

Oamenii au fost rugați să păstreze distanța și să țină măștile pe față pentru a nu există riscul că cineva să se infecteze.

Părintele Vasile Ioana: Bucureștenii din centrul Capitalei, ne-au arătat că nu sunt o ceată de oameni fără creier

„Când erau probleme mari se chema sfințenie de la Athos. De aceea am vrut neapărat să aduc de la Sfântul Munte această icoană făcătoare de minuni care va rămâne permanent la Biserica Sf. Nicolae Dintr-o Zi. ceasta icoană ne va ocroti, ne va da putere că să ducem mai departe greul acestei pandemii.

Dovada pe care au făcut-o astăzi bucureștenii din centrul Capitalei, arătând că se poate face o sărbătoare cu distanțare sanitară, ne-au arătat că nu sunt o ceată de oameni fără creier. E o ceată de oameni cu inima mare și cu creier.” a spus preotul Ioana, prezent și el la sfințirea icoanei, scrie antena3.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati