VIDEO / Teodorovici, după creșterea bugetelor Serviciilor anunțată de Guvern: Serviciile, în special SRI, ar trebui să aibă buget separat pentru pensii

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a avut o intervenție la Antena3 pe anunțul Guvernului legat de rectificarea bugetară.Referindu-se la creșterea bugetelor Serviciilor, Teodorovici consideră că serviciile ar trebui să aibă buget separat pentru pensii.

Fostul ministru a mai precizat că, legat de aceste bugete ale Serviciilor, ar trebui o discuție corectă fără populism ieftin și fără acea etichetă pe care, din păcate, o pune noi unor servicii care trebuie să ne apere.

  • ”Serviciile, în special SRI-ul, din pacate, are de suferit pentru că are acolo(în buget) sumele amestecate, adică si pentru partea de pensii, ceea ce nu este corect.

Trebuie scoase din buget toate aceste cheltuieli legate de personal, să fie separat evidențiate și să vedem exact pentru ce nevoi au de cheltuit banii publici în România – și SRI, SIE, SPP și alte astfel de structuri.Trebuie să fie o discuție corectă fără populism ieftin și fără acea etichetă pe care, din păcate, o pune noi unor servicii care trebuie să ne apere.

  • Știți foarte bine, tot timpul spunem că sunt unii și alții securiști ceea ce nu este corect față de Serviciile din România.”, a precizat Eugen Teodorovici la Antena3.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati