VIDEO/ Un bărbat a fost prins în timp ce fura telefonul unei femei când urca în autobuz, în București

1
64
Image by Ganossi from Pixabay

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura telefonul unei femei, când urcau într-un mijloc de transport în comun. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit digi24.ro.


Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public au prins, pe 27 ianuarie, în flagrant un bărbat de 42 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în Sectorul 3. El a sustras telefonul mobil din buzunarul hainei unei femei în vârstă de 69 de ani, în timp ce urcau într-un mijloc de transport în comun, pe o stradă din Sectorul 3. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data menţionată, în jurul orei 15.00, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat imediat după ce acesta, profitând de neatenţia unei femei în vârstă de 69 de ani, i-a sustras un telefon mobil din buzunarei hainei, în timp ce urcau într-un mijloc de transport în comun, pe o stradă din Sectorul 3. Cel în cauză a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 42 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Atât bănuitul de 42 de ani, cât şi femeia în vârstă de 69 de ani, au fost conduşi la sediul Brigăzii de Poliţie pentri Transportul Public, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, mai indică sursa citată.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţia Capitalei mai precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.