VIDEO/ Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 mașini, într-un cartier de lux din București

Au fost momente de coșmar pentru localnicii unui cartier de lux din Capitală. Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 mașini, în doar câteva ore. Acesta nu s-a oprit după ce le-a distrus geamurile și caroseria, ci a furat apoi tot ce a găsit în autoturisme. Zona era împânzită de camere de supraveghere, care l-au surprins pe tot traseul pe care „și-a făcut de cap”, iar polițiștii au reușit să îl identifice rapid pe făptaș, potrivit digi24.ro.


Un trecător este cel care a sunat la 112 și a reclamat faptul că un bărbat distruge toate mașinile pe care le întâlnește în cale pe bulevardul Pipera din nordul Capitalei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au ridicat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Așa au reușit să îl identifice rapid pe bărbat. Acesta a fost depistat și a fost condus la audieri, unde, conform surselor Digi24, a refuzat să dea vreo explicație și să comunice cu polițiștii în legătură cu gestul pe care l-a făcut. În total, 16 mașini de lux a distrus acesta, iar acolo unde a găsit bunuri de valoare a plecat cu tot ce a găsit în cale, vorbim despre portofele, dar și telefoane mobile și sume importante de bani. Acesta a fost, în cele din urmă, reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorului de caz cu propunere legală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati