VIDEO Un bărbat din București a atacat cu un topor mai mulți polițiști

0
76
Politie

Un bărbat de 43 de ani din București a fost aseară protagonistul unor scene demne de Vestul Sălbatic. Acesta a atacat cu un topor mai mulți polițiști.

Oamenii legii au fost chemați pentru că scandalagiul, băut fiind, își teroriza familia. Pentru a potoli spriritele, agenții au tras focuri de armă, scrie știrileprotv.

Totul s-a întâmplat într-un cartier din Sectorul 2 al Capitalei. Inițial, la fața locului a ajuns un echipaj al Secției 7, dar cum bărbatul era agresiv, au intrat în scenă și cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Politisti atacați cu toporul – Sectia 7

Polițisti atacați cu toporul în București Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.Felicităm polițiștii pentru modul de intervenție și pentru faptul că au evitat o tragedie, cum a fost cea a colegului Ciprian Sfichi din cadrul IPJ Suceava, care a fost lovit cu o sabie în cap.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 24 august 2020

Individul a refuzat să iasă din curte și a amenințat că le va face rău rudelor sale dacă poliția va interveni. Când polițiștii au încercat să îl imobilizeze, acesta a ripostat, înarmat cu toporul.

Oamenii legii au tras câteva focuri de armă cu proiectil de cauciuc spre scandalagiu. Un echipaj medical i-a acordat apoi îngrijiri.

Și unul dintre polițiști a fost rănit ușor. Agresorul este cercetat acum pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.