VIDEO Un bărbat îmbrăcat în femeie a făcut scandal într-un autobuz din Capitală

Scandal într-un autobuz din Capitală. O persoană a fost săltată de poliţişti, după ce le-a adresat injurii acestora. Bărbatul a fost scos din autobuz, imobilizat, apoi dus la secţia de Poliţie. Acesta a fost sancționat contravențional.

Momente tensionate într-un mijloc de transport în comun din capitală. Fără vreun motiv întemeiat un bărbat îmbrăcat în femeie ar fi început să îi înjure pe călători, scrie StirileProTV.

Poliţiştii chemaţi să calmeze spiritele au reuşit cu greu să îl încătuşeze pe individ.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 25 de ani, îmbrăcat ca o femeie cu poşetă şi perucă pe cap s-a urcat într-un autobuz care mergea spre zona Mioriţa, în sectorul 1.

Ar fi început să îi înjure pe călători şi să facă scandal. Nu a mers prea multe staţii, pentru ca pasagerii au chemat poliţia în ajutor. Nici măcar în momentul în care unul dintre agenţi a urcat în autobuz, omul nu s-a potolit şi ar fi încercat să îl lovească.

În imaginile filmate de unul dintre călători, se vede cum, în cele din urmă, un poliţist îl coboară pe scandalagiu cu forţa din autobuz şi, cu ajutorul unui jandarm, îl pune la pământ şi îl încătuşează. Individul a fost dus la secţia de poliţie şi a fost amendat cu 2 mii de lei. Nu se ştie deocamdată motivul pentru care tânărul a făcut tot acest scandal, sau dacă se află sub inflenta unor substanţe interzise.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati