VIDEO/ Un motociclist teribilist din București, oprit cu focuri de armă de poliție

Un motociclist a fost urmărit de polițiști mai mulți kilometri, în Vrancea, după ce a refuzat să tragă pe dreapta, la semnalul agenților. Oamenii legii au tras focuri de avertisment pentru a îl convinge pe bărbat să tragă pe dreapta, iar apoi l-au legitimnat, sub amenințarea armei, scrie digi24.ro.

„Marţi, în jurul orei 18,35, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală au efectuat semnal de oprire unui motociclist care se deplasa pe DN 2D Tulnici. Motociclistul şi-a continuat deplasarea, ignorând un al doilea semnal de oprire efectuat de poliţişti pe raza localităţii Bârseşti. Motociclistul a fost dat în consemn patrulelor de poliţie aflate în dispozitiv şi ulterior oprit pe raza localităţii Ţifeşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, motociclistul de 35 de ani, din Bucureşti, a fost identificat şi testat atât cu aparatul Drugtest, cât şi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării cu amendă, reţinerea permisului de conducere pentru 30 zile pentru neoprire la semnal şi retragerea certificatului de înmatriculare, deoarece plăcuţa cu numărul de înmatriculare avea aplicate dispozitive care diminuau citirea numărului de înmatriculare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati