VIDEO/ Un şofer a sărit în faţa unui TIR şi l-a oprit înainte de intrarea în Pasajul Unirii

Un şofer bucureştean a reuşit să evite un alt accident în Pasajul Unirii. Omul a avut prezenţă de spirit şi a oprit un TIR care se îndrepta spre pasaj, potrivit observatornews.ro.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a maşinii şoferului în cauză şi a fost publicată pe YouTube. Când a văzut că de pe sens opus se apropie un TIR ce se îndrepta spre Pasajul Unirii, omul a sărit pur şi simplu în faţa autocamionului şi l-a forţat să oprească. I-a explicat apoi de ce nu este o idee tocmai bună să încerce să traverseze pasajul.

Potrivit autorului filmării, TIR-ul avea numere de Bulgaria, deci e puţin probabil că şoferul să fi avut cunoştinţă despre numeroasele incidente petrecute în ultima perioadă în Pasajul Unirii. Dar a înţeles mesajul românului şi a ocolit zona.

Filmarea a strâns numeroase comentarii, cei mai mulţi dintre cei care au vizionat imaginile felicitându-l pe şoferul român. ”Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut în pasajul vieții! Felicitări!”, ”Cred ca se îndreptau ăn pasajul cu probleme . Ai reacționat bine”, ”I-ai salvat de probleme, bine că ai fost pe fază” sau ”Pasajul Unirii…magnet de accidente”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati