VIDEO Urmărire ca-n filme pe străzile Bucureștiului. Polițiștii au reținut un bărbat înarmat și fără permis

0
215

Polițiștii bucureșteni au reținut un bărbat de 35 de ani în urma unei urmăriri cu mașina pe străzile Capitalei. Bărbatul care fugise de controlul poliției nu avea permis de conducere și, mai mult, era înarmat.

Polițiștii bucureșteni au oprit vineri, pentru control, o mașină condusă de un bărbat, care le-a arătat cartea de identitate și le-a spus că nu are permisul de conducere la el, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei. Agenții i-au spus bărbatului să rămână în mașină pentru verificările necesare, însă „acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage”.

Polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au cerut întăriri prin stație. După ce l-au prins și imobilizat, au descoperit și că era înarmat.

„Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. După momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis”, se mai arată în comunicatul poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.