VIDEO viral pe Tik Tok cu un polițist care s-a urcat pe capota unei mașini oprite în trafic. Explicația Poliției Rutiere

0
776

Poliția Rutieră a explicat într-un comunicat de presă motivul pentru care un polițist s-a urcat pe capota unei mașini oprite în stradă. Bărbatul a fost filmat de un participant la trafic, iar videoclipul s-a viralizat pe Tik Tok.

Polițiștii spun că incidentul a avut loc duminică, în Sectorul 5 al Capitalei, spre Piața Rahova, atunci când un șofer nu oprit la semnalele agenților.

”În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței”, se arată în comunicat.

Polițiștii mai spun că în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat, scrie G4Media.

De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieșit faptul că nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele cu nr. de înmatriculare montate nu îi aparțin, mai spune Rutiera.

  • ”În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat în circulație, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, se mai arată în comunicat.
@storytimeglovo #politiaromana #interventie #tiktok #rahova #ferentari ♬ Politai – Johny Romano & Connect-R

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.