VIDEO/ Vlad Popescu Piedone: În 2020, s-a aprins speranța și în Sectorul 5! Vă invit pe 9 iunie la vot, pentru a duce speranța și proiectele mai departe!

Candidatul PUSL la Primăria Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, spune că în 2020 s-a aprins speranța și în Sectorul 5, ”pentru că oamenii au văzut ce înseamnă grija pentru comunitate, implicarea reală și proiectele pentru modernizare!”
  • ”Vă invit pe 9 iunie la vot, pentru a duce speranța și proiectele mai departe!”, spune fiul lui Piedone.

”Sectorul 5 a fost condus timp de 30 de ani de PSD și PNL, prin rotație. Unii edili au fost mai “norocoși” și au stat 4 mandate în fruntea primăriei… Nu-i de mirare că sectorul arăta cum arăta în 2020! Nu-i de mirare că oamenii se săturaseră de mizerie și bătaie de joc! Niciun proiect pentru comunitate, niciun fel de respect pentru cetățeni!

În 2020, s-a aprins speranța și în Sectorul 5! Oamenii au văzut ce înseamnă grija pentru comunitate, implicarea reală și proiectele pentru modernizare! Oamenii au văzut ce înseamnă un primar printre oameni! La propriu! Vă invit pe 9 iunie la vot, pentru a duce speranța și proiectele mai departe! Pentru a continua modernizarea sectorului nostru!

Pentru a nu permite acelorași partide care au distrus Sectorul 5 timp de 30 de ani, să revină la primărie!

  • FANTOMELE TRECUTULUI nu mai au loc la Primăria Sectorului 5! PE 9 IUNIE, VOTEAZĂ PENTRU CONTINUITATE! VOTEAZĂ VLAD POPESCU PIEDONE! VOTEAZĂ ECHIPA MEA DE CONSILIERI LOCALI PUSL!”, a spus Vlad Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati