VIDEO/ Vlad Popescu Piedone: ”Vreau să continui munca începută de tatăl meu în urmă cu patru ani, vreau să continui dezvoltarea sectorului”

Vlad Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la Primăria Sectorului 5, transmite, pe Facebook, că își dorește să continue munca începută de tatăl său, Cristian Popescu Piedone, pe care l-a avut drept exemplu în acești ani: ”Voi lupta cu demnitate, onoare și curaj. Știu toate problemele și am soluțiile. Voi elabora noi proiecte pentru bunăstarea, confortul și liniștea locuitorilor.”

”Sectorul 5 are nevoie în continuare de dezvoltare și liniște. Am avut și am exemplul tatălui meu care a trăit și trăiește pentru a schimba în bine locul în care trăim. Voi fi un primar cu care să vă mândriți.

Vreau să continui munca începută de tatăl meu în urmă cu patru ani, vreau să continui dezvoltarea sectorului, să trăim într-un sector mai curat, mai modern, mai sigur.

Sunt un om care știe doar să construiască, nu să dărâme. Sunt un om cu credință în Dumnezeu, sunt tânăr și nu joc cum o fac ei, contracandidații mei.

Voi lupta cu demnitate, onoare și curaj. Știu toate problemele și am soluțiile. Voi elabora noi proiecte pentru bunăstarea, confortul și liniștea locuitorilor.

Voi oamenii meritați un sector modern curat și sigur. Vin în fața voastră și vă cer să credeți în mine, să credeți în sectorul nostru.

Votează pe 9 iunie Vlad Popescu Piedone, primar al Sectorului 5.”, a transmis acesta într-un mesaj pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati