„Vine Moş Crăciun”, spectacol caritabil pentru copii din cadrul DGASPC Ilfov – FOTO

Consiliul Judeţean Ilfov, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov (DGASPC Ilfov) a organizat joi, 9 decembrie 2021, un spectacol caritabil pentru copiii instituţionalizaţi în cadrul DGASPC Ilfov.

„Copiii aflaţi în grija DGASPC Ilfov au nevoie de sprijinul nostru, de motivaţie, au nevoie ca noi să-i ajutăm să vadă partea frumoasă şi colorată a vieţii. Au nevoie, de asemenea, de susţinere pentru a-şi crea propriul drum şi să ştie că oricâte obstacole vor întâlni în viaţă, trebuie să le înfrunte cu mult curaj.”, a declarat Ştefan Rădulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov.

Evenimentul a fost gândit ca un spectacol caritabil, la finalul căruia Moş Crăciun a împărţit daruri tuturor copiilor prezenţi. Cadourile au fost alese cu grijă, respectând dorinţele exprimate în scrisori individuale, transmise Consiliului Judeţean Ilfov în cursul lunii trecute.

„Protecţie, afecţiune şi formare continuă – acestea sunt adevăratele năzuinţe ale copiilor din centrele DGASPC. Egalitatea de şanse pentru o integrare cât mai bună în societate şi sprijinul acordat pentru creşterea încrederii în forţele lor sunt definitorii pentru copiii instituţionalizaţi. Ne dorim cu fiecare ocazie să le transmitem tinerilor valori care să-i ajute să se dezvolte în direcţia unui viitor onest şi sănătos.”, a spus și Vincenţiu Voicu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov.

La spectacol au participat:

– AVA şi Ana-Maria Mărginean, câştigătoarea concursului „Românii au talent”;

– City School – Charlize Maalouf, Denize, Joanna;

– Compania de teatru „Cristi Toma”

– Magicianul Teo;

– Trupa de teatru tânăr „Victory of Art”;

– Uriaşul Andrei Stoica;

– Moş Crăciun şi spiriduşii săi de la https://universeparty.ro/

Spectacolul a avut loc la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni şi face parte dintr-o serie de activităţi pe care Consiliul Judeţean Ilfov le va organiza pentru a facilita incluziunea socială a copiilor aflaţi sub măsură de protecţie în cadrul DGASPC Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati