VIOLENȚĂ EXTREMĂ în Săcele / Mai multe persoane s-au bătut cu bâte și topoare; Polițiștii depășiți total de situație – VIDEO

În ultimul timp, tot mai multe incidente violente au fost semnalate, între forțele de ordine și cetățeni, sau între diferitele clanuri sau între persoane de etnie romă, în ciuda faptului că România se află în stare de urgență iar Ordonanțele Militare impun mai multe restricții privind adunările publice.

După scandalul cu focuri de armă în București – unde sute de polițiști și jandarmi au intervenit după ce zeci de oameni ieșiseră la grătar pe stradă – a fost urmat de unul dintre cele mai violente incidente care a avut loc duminică, în localitatea Săcele, județul Brașov, unde mai multe persoane s-au luat la bătaie, în plină stradă. Alertate, forțele de ordine au intervenit de urgenă pentru a reinstaura ordinea.

Imaginile publicate de Sindicatul Național al Agenților de Poliție indică scene de o violență ieșită din comun.

Într-un clip video, publicat pe Facebook se poate vedea cum mai multe persoane se iau la bătaie, o persoană intră cu o mașină în plin în altele, iar apoi mașina este distrusă și șoferul este bătut crunt.

Polițiștii de la fața locului par a fi depășiți numeric de situație și se întreabă unii pe alții dacă să tragă sau nu.

Sursa: B1.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati