Violeta Alexandru a anunţat viceprimarii PNL la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, luni, viceprimarii din partea PNL pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, precizând că liberalii speră să aibă sprijinul PMP, scrie ecopolitic.ro

  • ”În echipa mea de la PNL, toate şedinţele de desemnare a candidaţilor pentru poziţiile de viceprimari – la Capitală şi la sectoare – au avut loc.

Aceşti oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noştri. Am promis bucureştenilor seriozitate şi pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020. Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noştri de la USR – PLUS, în birourile politice ale organizaţiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidaţii pentru funcţiile de viceprimari. La Capitală – prin Biroul Politic al Municipiului Bucureşti, la sectoare – prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parităţii, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-PLUS, pentru binele bucureştenilor”, a anunțat Violeta Alexandru, pe Facebook.

Viceprimar General PNL va fi Stelian Bujduveanu iar propunerea USR – PLUS este Vlad Voiculescu.

Viceprimarul Sector 1 PNL – Ramona Porumb, iar viceprimari Sector 2 PNL vor fi Magda Catone şi Adrian Costache. La Sectorul 3 PNL, PNL îl susține pe Alexandru Oancea pentru funcția de viceprimar, iar la Sectorul 4 PNL, pe Robert Florea. Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS.

Violeta Alexandru anunţă negociază sprijinul PMP.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală şi nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Aşadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câştigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forţele în faţa unui PSD care nici nu renunţă nici nu lasă Capitala şi sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a adăugat Violeta Alexandru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati