Violeta Alexandru a lansat un program de internship pentru cabinetul parlamentar din Capitală

Fostul ministru al muncii, deputatul PNL de București Violeta Alexandru, a anunțat un program de internship pentru cabinetul parlamentar din Capitală.

Alexandru spune că dorește să se ocupe de fiecare tânăr interesat de un asemenea program pentru a îl sprijini să se dezvolte, ”concomitent cu îmbunătățirea calității propunerilor legislative pe care le voi înainta.”

Primul tânăr din cadrul programului este Andrei, însă deputatul spune că vrea să completeze proiectul cu alți tineri doritori.

Violeta Alexandru deputat pnl
Foto: facebook.com/violetaalexandruoficial

”La începutul acestui an, am lansat Programul de internship pentru cabinetul parlamentar. Am deprinderea lucrului într-un asemenea program. În anul 2000, când Pro Democrația lansa un program similar, nici nu mă gândeam că o să fiu, la un moment dat, de cealaltă parte de baricadei. Tratez acest program cu seriozitate. A fost, cumva, parte din formarea mea.

Andrei este noul coleg din echipa noastră, cel care va lucra în programul de internship de la cabinetul meu parlamentar. Andrei a terminat studiile în SUA și lucrează în domeniul IT. Va începe implicându-se în dezbaterile următoare pe tema telemuncii și vom finaliza împreună propunerile de completare a cadrului legislativ.
Tocmai pentru că știu ce înseamnă programul, nu vreau să recrutez doar de dragul de a recruta ci vreau efectiv să mă ocup de fiecare tânăr interesat de un asemenea program pentru a îl sprijini să se dezvolte, concomitent cu îmbunătățirea calității propunerilor legislative pe care le voi înainta. Voi completa programul, pe parcurs, cu alți tineri doritori. Le mulțumesc tuturor celor care au aplicat pentru program în cursul lunii ianuarie și îi îndemn să se țină de treabă, de oriunde lucrează!
Bine ai venit, Andrei! Hai, #lamuncăînparlament. Vei avea experiența lucrului făcut cu seriozitate, în echipă. Și satisfacție pe măsură.” a scris pe pagina de Facebook Violeta Alexandru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati