Viorica Dăncilă: Educația reprezintă concret ieșirea din sărăcie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la deschiderea anului școlar, că doreste un număr cât mai mare de elevi să ajungă la facultate și să facă performanță.

  • „Educația înseamnă pentru acești copii o viață mai bună, un trai mai bun, oportunitatea de a își clădi un rost în viață.

dancila deschidere an scolarEducația reprezintă concret ieșirea din sărăcie, combaterea violenței domestice, o stare de sănătate mai bună, ambiții personale mai mari care atrag după sine alte și alte generații.

Educația înseamnă o dezvoltare mai bună a comunităților locale”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la deschiderea anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea, județul Hunedoara, conform Mediafax.

Președintele PSD va sprijini elevii din mediul rural pentru ca un număr cât mai mare să aibă acces la sistemul de educație.

„Pentru mine personal, ca prim-ministru, e important să fac tot ce este posibil pentru a realiza acest lucruri. Pentru mine, ca prim-ministru este important să las în urmă un număr cât mai mare de elevi din mediul rural care să ajungă la facultate și sunt mândră de această moștenire. Vă urez succes și la mulți ani celor care ieri și-au sărbătorit ziua onomastică”, a conchis premierul.

Premierul a transmis si pe pagina sa de facebook un mesaj cu prilejul deschiderii noului an scolar pe care-l redam integral.

Am participat astăzi, cu multă emoție, la deschiderea anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea din…

Publicată de Viorica Dăncilă pe Luni, 9 septembrie 2019

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati