Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la BEC: Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier – Iubesc România şi pe români

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, şi-a depus joi candidatura, la Biroul Electoral Central, în prezenţa a numeroşi susţinători.

  • „Este un moment emoţionant, este un moment unic. Vreau să le mulţumesc celor 1.486.000 de cetăţeni care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidenţiale, vreau să le mulţumesc colegilor mei din întreaga ţară care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături.

dancila becAm convingerea că românii îşi doresc un alt fel de preşedinte, am convingerea că românii îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi să-i iubească pe români. Am convingerea că avem nevoie de echilibru la această ţară, avem nevoie de un preşedinte activ, un preşedinte care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie inter-instituţională corectă cu Guvernul României şi Parlamentul României. Am convingerea că avem nevoie de un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât nici un pensionar din această ţară să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nici o mamă din această ţară să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nici o familie din această ţară să nu mai aibă frica că va veni un guvern care va lua măsuri de austeritate împotriva românilor”, a declarat cu acest prilej Viorica Dăncilă.

dancila bec alaturiPrintre cei care s-au aflat alături de Viorica Dăncilă s-au aflat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, preşedintele PSD sector 2, Rodica Nassar, parlamentarii Doina Pană, Beatrice Tudor, Diana Tuşa, Valeriu Steriu, Cătălin Rădulescu, Iulian Iancu, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, lideri de sectoare, secretari de stat.

Întrebată care este cel mai mare avantaj în faţa celorlalţi candidaţi, aceasta a spus:

„Pentru că iubesc oamenii, pentru că îmi place să stau în mijlocul oamenilor, pentru că nu este important ce se întâmplă cu mine, că mă jignesc, că vin cu violenţa verbală, că vin şi spun lucruri din ce în ce mai urâte, pentru mine este important ce se întâmplă cu femeile din această ţară, cu copiii din această ţară, ce se întâmplă cu părinţii şi bunicii noştri, pentru că empatizez şi iubesc oamenii”.

Premierul a adăugat că îşi iubeşte foarte mult şi ţara.

dancila depunere candidatura bec„Îmi iubesc foarte mult ţara şi de fiecare dată o reprezint cu demnitate. Mai mult decât atât, sunt un om care întotdeauna a spus că este nevoie de consens, nu sunt un om care să prefere toată această agitaţie politică, tot acest joc politic chiar dacă acesta se face în detrimentul cetăţenilor. Şi mai am un avantaj pe care vreau să îl scot în evidenţă, am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, am demonstrat că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi să obţin un succes pentru ţara mea.

Sunt premier, deci întotdeauna voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală, indiferent de culoarea politică a guvernului. Eu aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a spus liderul PSD.

Printre cei care s-au mai aflat alături de Viorica Dăncilă au fost şi miniştrii veniţi de la ALDE, Teodor Meleşcanu şi Graţiela Gavrilescu.

Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă…

Publicată de Viorica Dăncilă pe Joi, 19 septembrie 2019

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati