Virgil Popescu: Raport favorabil adoptării PL privind integrarea hidrogenului din surse regenerabile în sectoarele industriei şi al transporturilor, inițiat alături de Oana Marciana Özmen

Fostul ministru liberal al Energiei, Virgil Popescu, a scris, pe Facebook, că s-a dat raport favorabil adoptării Proiectului de Lege privind integrarea hidrogenului din surse regenerabile şi cu emisii reduse de carbon în sectoarele industriei şi al transporturilor, proiect iniţiat alături de colega sa de partid, Oana Marciana Özmen.

„Vești bune! Astăzi am votat pentru acordarea raportului favorabil adoptării Proiectului de Lege privind integrarea hidrogenului din surse regenerabile şi cu emisii reduse de carbon în sectoarele industriei şi al transporturilor, pe care am inițiat-o alături de colega mea Oana Marciana Özmen!

Le mulțumesc colegilor din Comisia pentru Industrii și Servicii și Comisia pentru mediu și echilibru pentru votul favorabil. Am încredere că va fi adoptată și în ședința de plen. Este o lege importantă și necesară.

Totodată, alături de colegii de la ministerul Energiei am pus în dezbatere publică și Strategia pe Hidrogen, pentru a ne putea atinge țintele pe care ni le-am asumat, ca țară, pentru decarbonizarea sistemului energetic”, a scris Popescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati