Virgil Popescu susține că, după incidentul din Parlament cu George Simion, curg injurii pe pagina personală. ”E un sistem organizat”

0
505
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat marți că a depus la dosarul privind plângerea penală împotriva copreședintelui AUR, George Simion, mai multe amenințări primite pe pagina sa personală.

Popescu a precizat că, după incidentul de luni, din Parlament, au început să curgă injurii pe pagina sa, iar la pozele cu copiii au fost făcute tot felul de ameninţări.

”De ieri, de când s-a finalizat acest incident, curg injurii pe pagina proprie, personală, inclusiv la pozele cu copiii sunt tot felul de ameninţări, eu cred că se merge deja foarte departe. Ne uităm şi noi pe conturi şi vedem că sunt conturi false, cred că ar trebui aici lucrurile să fie mult mai mult cercetate, pentru că văd că este un sistem organizat, şi trebuie lucrurile foarte bine cântărite”, a spus ministrul Energiei, la Profit TV.

”Vreau ca lucrurile să reintre în normal şi vreau ca acest tip de presiune şi acest tip de comportament să înceteze, iar dacă un partid este organizat în aşa fel încât la un semn al liderului (…) vin ameninţări la adresa mea şi a familiei mele, asta înseamnă că lucrurile o iau pe o turnură foarte nelalocul ei şi lucrurile trebuie să înceteze”, a adăugat ministrul.

Virgil Popescu a subliniat că el este o fire calmă, deschisă la dialog. ”Mă bucur că nu m-am enervat şi am reuşit să îmi păstrez calmul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă eram lovit, aici nu ştiu să spun cum aş fi reacţionat, cred că de când eram tânăr în curtea şcolii nu ne-am mai bătut. Nu sunt genul care să reacţioneze violent”, a mai spus Popescu despre agresiunea de la tribuna Parlamentului.

În urma incidentului de luni, când liderul deputaţilor AUR, George Simion, a mers la tribuna plenului Camerei și l-a agresat pe ministru, Parchetul General s-a autosesizat și a deschis un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.