Virtualized, primul concept de expo-conferințe online din România, își anunță calendarul de evenimente 2021

Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B online din România, lansat anul trecut de către UNIVERSUM Events, își anunță calendarul de evenimente pentru 2021.

15 Aprilie 2021- Cybersecurity – Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă. Care sunt ultimele tehnologii menite să asigure o experiență digitală în deplină siguranță, care sunt cele mai noi soluții și instrumente IT ce pot optimiza o afacere sau care sunt amenințările cibernetice din 2021, sunt o parte dintre subiectele ce vor fi abordate în luna aprilie de către specialiști internaționali și locali de top, din domeniul Cybersecurity.

10 Iunie 2021 – Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică. Structurat pe două direcții distincte: Digital Process Automation și Robot-as-a-service, evenimentul va dezbate aspecte legate de importanța utilizării inteligenței artificiale și a automatizării digitale pentru a optimiza procesele de lucru, a crește productivitatea și a dezvolta un business.

30 Septembrie 2021 – RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business. Evenimentul este structurat în două părți: Beyond RegTech compliance și RegTech technologies și va aborda toate aspectele domeniului Juridic, în concordanță cu schimbările majore ce s-a petrecut în ultimul an la nivel global, pe toate palierele de business. Totodată, se va discuta despre importanța deosebită a utilizării soluțiilor tehnologice pentru a dezvolta orice afacere.

25 Noiembrie 2021 – HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business. Plecând de la schimbările majore de stil de lucru și comunicare internă impuse anul trecut de pandemia Covid-19, conferințele vor aborda subiecte de actualitate despre modul în care trebuie să utilizăm tehnologia și digitalizarea pentru a optimiza forța de muncă, procesele de lucru în echipă, și, cel mai important, cum să avem grijă de bunăstarea angajaților.

Asemenea evenimentelor offline, expo-conferințele Virtualized cuprind: conferințele online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali, zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști internaționali și locali de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează, demonstrații Live ce prezintă soluții concrete de business, dar și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

Participarea la cele patru expo-conferințe Virtualized se face pe baza unui bilet de access, în valoare de 29 EUR/eveniment, bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.virtualized.ro/.  

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati