Vizită la Ferma Animalelor, pentru 20 de copii aflați în grija DGASPC Sector 5

Primăria Sectorului 5 continuă să le ofere copiilor din comunitate ocazia de a cunoaște lumea înconjurătoare prin intermediul activităților de recreere cu caracter educativ. Astfel, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5 a organizat, pentru 20 de copii aflați în evidență, o vizită la Ferma Animalelor.
  • Prin acest demers, Primăria Sectorului 5 a urmărit să le ofere celor mici posibilitatea de a-și lărgi orizontul de cunoaștere, prin acumularea de noi informații despre animalele domestice și mediul în care acestea trăiesc.

”🐴 Vizita la fermă a fost pe placul celor mici, care s-au bucurat nespus că au putut să interacționeze îndeaproape cu animalele preferate, pe care unii dintre ei le știau doar din povești sau din fotografii.

  • Copiii au putut admira comportamentul acestora în mediul lor natural și au avut șansa de a mângâia poneii, de a se împrieteni cu iepurașii și de a hrăni văcuțele cu fân.”, transmite Primăria Sectorului 5, într-o postare pe Facebook.

Experiența de la fermă s-a încheiat cu un popas la locul de joacă, unde copiii au desenat cu cretă pe asflat, au sărit pe trambulină și s-au dat cu tiroliana.

  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 continuă să întreprindă demersuri educative și creative, care să vină în sprijinul copiilor aflați în evidență, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati