Vizită la muzeu, organizată de Primăria Sectorului 5 pentru copiii din comunitate

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 5 a organizat o vizită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa’’ pentru un grup de 20 de copii, informează Primăria Sectorului 5, într-o postare pe Facebook.

„Aceștia au petrecut ore prețioase printre exponatele expuse în muzeu, ascultând cu atenție și entuziasm fiecare informație despre fosile, insecte, minerale și roci. Au învățat care sunt principalele lor caracteristici, cum se adaptează la mediul înconjurător, ce rol joacă în ecosistem, precum și modul în care sunt studiate de către specialiști”, a menționat Primăria Sectorului 5.

Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 5
  • Potrivit sursei citate, instituția sprijină „organizarea de evenimente dedicate copiilor din comunitate, astfel încât aceștia să-și lărgească orizontul de cunoaștere și să petreacă timp de calitate alături de colegi”.
DGASPC Sector 5 precizează, la rândul său, că „și-a propus ca, prin intermediul acestei vizite la muzeu, să le ofere copiilor posibilitatea de a afla informații interesante și utile despre originea vieții, evoluția speciei umane, dar și despre biodiversitatea Terrei”.

„Primăria Sectorului 5 și-a atins, astfel, obiectivul propus și, pe această cale, adresează mulțumiri Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa’’ pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.”, se mai arată în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati